Pregled T3 Lucea ID: Ta inteligentna likalnica dvigne lase na višjo raven

T3 Lucea ID je tudi pameten, gladek in precej seksi

zora francosko hujšanje želodčni pas
T3 Lucea ID

(Zasluga za sliko: T3)Ženska in dom razsodba

T3s inteligentno ravnalo in likalnik za oblikovanje las dvigneta nastavitve ravnanja las

Razlogi za nakup
  • +

Inteligentna prilagoditev toplote

• +

Ionska tehnologija

• +

Lep dizajn

• +

Edinstven način osveževanja

Razlogi za izogibanje
  • -

Dolga nastavitev

• -

Možne napake na zaslonu na dotik

Ko gre za tehnologijo, je pri ustvarjanju najboljša ravnala za lase . Lasje speljete med segrete plošče, se poravnajo in to je vaša stran, kajne? Napačno piše T3 Lucea ID.

Namesto tega vsaka oseba, ki izbere ta styler nove generacije, uživa v prilagojenih nastavitvah glede na dolžino, debelino in stanje las. Nastavitve, ki jim jih niti ni treba sami določiti, ker naprava to stori namesto njih z ionsko tehnologijo glajenja, toplotno pametnim mikročipom in sekundarnim načinom za lase drugi dan.

Po tem, ja, lase speljete med segrete plošče in se poravnajo - ker so zato ta orodja v našem življenju. Toda s temi inteligentnimi dodatnimi funkcijami T3 obljublja ugibanje o oblikovanju las in negi las - in (večinoma) to potegne. Začetna nastavitev je bolj zapletena kot gumb za vklop / izklop vašega povprečnega oblikovalca, zmogljivost gladkega zaslona na dotik pa ima nekatere pomanjkljivosti. Toda to so majhne črne v nasprotju z močno impresivno tehnologijo in zelo prijetnim dizajnom in občutkom Lucea ID.

Pregled T3 Lucea ID

Specifikacije

RRP: 189 funtov Utež : 391 gramov Dolžina kabla: 2,5 m Garancija: 2 leti

Tehnična zmogljivost

T3 Lucea ID pozitivno poje z edinstvenimi tehničnimi lastnostmi. Začnimo z biggie-T3 Heat ID, nizom prilagojenih nastavitev toplote, ki temeljijo na teksturi vaših las, dolžini in ali so bile barvno obdelane. To nastavitev je prva stvar, ki jo naredite po vklopu oblikovalca, to je primer dotikanja različnih simbolov na plošči stila na dotik, da opišete svoje lase. Lucea ID nato izračuna vašo popolno nastavitev toplote med devetimi izbirami, v nekaj sekundah se zviša do omenjene temperature in se, če ste zadovoljni s ponudbo, drži pri vsakem slogu.

Način osveževanja je še en zanimiv dodatek. Ta nastavitev je zasnovana za drugodnevno oblikovanje. Takrat niste imeli časa za umivanje ali nakup najboljši sušilnik za lase včerajšnji videz želijo dopolniti z malo toplote. Ta način je nastavljen na nižjo temperaturo od običajnega HeatID - dovolj visok, da zgladi in oblikuje, vendar z manj poškodbami. Vključitev te funkcije kaže intuitivno razumevanje, kako si ženske v resnici oblikujejo lase, kar je pogosto primer odpravljanja napak in doplačil, ne pa popolnega dela. Lepo je čutiti, da lahko za te priložnosti preprosto preklopite v prijaznejši način.

Materiali, uporabljeni tukaj, so vrhunski, še en zaščitni znak T3, katerega sušilniki, kodralniki in oblikovalci nikoli ne razočarajo s svojim otipnim občutkom in lepim dizajnom. Za Lucea ID to pomeni elegantno ploščo na dotik, zato popolnoma nobeni gumbi ali stikala ne motijo ​​bisernega zunanjega ohišja naprave. Plošče so narejene iz sijajne keramike, temperaturo uravnava pameten mikročip, majhen odprtina tik nad njimi pa sprošča tok ionov, da prepreči nastanek korenin v laseh.

Uporabniška izkušnja

Ko premagate začetne nastavitvene ovire, se boste z Lucea ID zelo lepo družili. Seveda boste morali zaradi zaslona na dotik in inteligentnega načina Heat ID dejansko prebrati navodila za začetek uporabe tega stylerja. Če ste kaj podobnega meni (se pravi, zelo zapleteno tehnologijo zelo preprosto izklopite), se vam bo morda pojavilo prvo vprašanje, zakaj ga ne morem vklopiti in iti? vendar zelo uporabniku prijazna knjižica vas vodi skozi postopek, ki ne traja več kot minuto ali dve.

speči iluzijske torte

Komande na zaslonu na dotik vsekakor zadovoljujejo - pritisnite stikalo LED za tri sekunde ter malo hrupa in vibracij obvestil, da boste vedeli, da je styler vklopljen. Nato tapnite simbole, da opišete dolžino, stanje in debelino las - knjižica vsebuje veliko informacij, ki vam bodo po potrebi pomagale pri izbiri. Z dotikom gumba za vklop zaklenite zaslon in prikazalo se bo nekaj drobcev, nekoliko podobnih zaslonu baterije telefona, ki označujejo, kako vroče styler meni, da bi morali iti. Obstaja tudi ročni način, če bi radi sami izbrali ogrevanje in ločen gumb, ki preklopi neposredno v način osveževanja, tako da je enostavno preklapljati med tema dvema. V duhu poštenosti sem imel med nastavitvijo nekaj napačnih zagonov, kjer nisem bil povsem prepričan, ali je bil zaslon zaklenjen ali odklenjen ali kateri zvok kaj pomeni. Toda v nekaj minutah sem se tega lotil - pri nastavljanju novega kompleta zame ni nič nenavadnega.

Ko govorimo o navodilih, je velik poudarek na tem, da se stvari ne dotikamo ob napačnih trenutkih. Navodilo nam je, da se pri vklopu ali izklopu likalnika ne dotikajte območja nad gumbom za vklop in da se pri oblikovanju ne dotikate gumba za vklop. Jasno je, da je nekoliko lažje nenamerno pritisniti gumb, če dejansko ne štrli fizični gumb. Toda na mojih testnih sejah to ni bil problem in vsak, ki ima telefon z zaslonom na dotik, bi moral preprosto krmariti po tej pomanjkljivosti.

Kar zadeva dejansko ravnanje, je to gladko in zadovoljivo, zaradi česar je T3 Lucea ID eden izmed najboljša ravnala za kodraste lase . Plošče so 10 cm daljše, kot je standardno za T3 in večino drugih proizvajalcev stylerjev, kar pomeni učinkovito oblikovanje. Ugotovil sem tudi, da so vitke, elegantne plošče in ukrivljen zunanji rob stylerja pomagale pri ustvarjanju valov - nekaj, česar v resnici nikoli nimam spretnosti, vendar je bilo zaradi tega tako enostavno, kot bo kdajkoli.

Zadnji droben, a zelo dobrodošel dotik je majhen velcro trak, pritrjen na svinec. To pomaga, da se ga lepo zavije in prepreči nastanek tistih meduza podobnih zapletov električnih kablov, za katere se zdi, da se sami razvijajo v mojem predalu za orodje za lase.

Rezultati

Kaj pa lasje? Pametna tehnologija in seksi dizajn, razen dokaza o pudingu, je seveda v prehranjevanju - in Lucea ID se je izkazal za zelo zadovoljivega. Te sijajne plošče so z lahkoto zdrsnile po mojih laseh, tako da so ostale gladke, ravne in (lahko samo domnevam) nekoliko olajšane škode, ki bi jo povzročila moja naravna nagnjenost k izbiri najvišje toplote.

Ali sem opazil kakšen poseben učinek glajenja ionov? Ne res, ampak verjamem, da so opravljali svoje delo. Način osveževanja je bil darilo za petminutne dodatke pri oblikovanju. Moji lasje so bili z veseljem usklajeni z nižjimi temperaturami drugega dne, kar bo, verjamem, dolgoročno pomagalo pri mojih laseh.

Preberite Naslednjo

Tri ZELO pametne lastnosti lakov za poliranje Nails Inc, za katere niste vedeli